domingo, 27 de noviembre de 2011

OBSERVANT

Observant la caiguda del sol a les set de la tarda darrera els vidres del cotxe mentres ell conduiex direcció a un destí inesperat.
Et fascinen els colors que provoca el sol a l'amagar-se; Doncs pensaves que això només passava a les pel.licules. Mai havies vist aquest colors, o potser mai t'hi havies fixat abans.
Sempre tan acostumada a posar-te aquelles ulleres de sol que tant et costa trobar dins la bossa (...)


Però avui has decidit no posar-te les ulleres de sol.
Vols contemplar aquesta maravella.
La maravella de veure com el sol s'amaga rere els núvols tot baixant fins el mar i deixant anar colors tant tendres com el taronja, el càlid grog i finalment un rosa inesperat que s'uneix amb el blau del mar.
Veure això des de la finestra del cotxe a punt d'entrar al peatge, no té preu. Qui t'ho havia de dir? Fèia unes hores estàves ben moixa i ara somrius pel color del cel en plena autopista.
Mai t'haguéssis imaginat veient una maravella així en aquestes cinrcunstàncies. Sempre t'ho havies imaginat en algun país paradisíac, estiuenc, asseguda a la vora de la mar, descalça, agafada de la mà de la teva parella i aguantant un martini amb l'altre mà. Mirant el cel i romanticisme per totes bandes mentres l'aigua del mar topa amb les puntes dels dits del teu peu.
No hi va haver romanticisme, ni platja, ni martini, ni res de tot això, però si que hi va haver una cosa: et vas sentir plena d'emocions per dintre. Van passar milers d'emocions per dintre teu, emocions inexplicables (a priori) i et vas sentir pribilegiada. 
Tothom pendent de la carretera, dels clàxons, de la ciutat...i tu mirant el cel amb el cap mig inclinat i la boca oberta amb un mig somriure.
Ahir cap a les set de la tarda vas observar i vas experimentar de nou la felicitat.

3 comentarios:

  1. Mangífica reflexió i compartida absolutament. Sempre m'han meravellat els colors i formes que pot tenir el cel quan aixeques la vista.
    Molt ben escrit, reina!

    ResponderEliminar
  2. molt maco nina! que mai perdis aquesta magia que tens!felicitats i una abrasada gegant!

    ResponderEliminar