martes, 27 de diciembre de 2011

Hachiko

Fa uns dies a tv3 vaig veure una pel.licula de la qual ja m'havien parlat, però que encara no havia vist.
Aquella nit vaig descobrir una pel.licula fantàstica basada en fets reals. 
I es que cada minut que transcurria em sorprenia més i vaig acabar plorant.
Des de la setmana passada tinc un nou heroi a la meva vida. Es tracta d'en "Hachiko", el gos protagonista de la pel.licula. Un heroi nat! 
La pel.licula protagonitzada per en Richard Gere ens ensenya com es desenvolupa rapidament el vincle "amo - gos" i les característiques de la raça Akita que és la raça protagonista de la pel.licula.
Una pel.licula que no ens deixarà indiferents. En la que l'amor d'en Hachiko cap al seu amo demostra ser etern i incondicional. 
La pel.licula transcurreix tan sols en dos o tres escenaris, l'estació de tren del poble i la casa del protagonista (majoritariament) ja que el que recalquen és aquesta amor, aquest vincle.
Els que no heu vist la pel.licula, us la recomano: "Sempre al teu costat, Hachiko"  és el títol en català, tot i que en anglès és: "Hachiko: a dog's story"
A continuació us deixo algunes fotografies del gran protagonista caní que acompanyava diariament al seu amo a l'estació. Una història plena de tendresa, amor, sensibilitat, i moltissimes emocions més. 
Hachiko, ets un gran exemple caní. Algún dia vindré a veure el teu monument en directe.


 






http://es.wikipedia.org/wiki/Hachik%C5%8D

(imatge extreta de la wikipedia, en Hachiko en els seus últims anys de vida)

I a continució fotos d'en Hachiko: la primera és el monument que li van fer a en Hachiko dabant la plaça de l'estació de Shibuya, al Japó, una estàtua de bronze feta al 1934 per el famós escultor Japonès Teru Ando.
Casi un any més tard, en Hachiko va morir al costat de l'estàtua a causa de la seva edat.
La segona foto és d'en Hachiko real i l'última la de la pel.licula.






MAI DUBTIS DE LA PERSONALITAT QUE POT ARRIBAR A TINDRE UN ANIMAL

4 comentarios:

  1. Ja fa temps vaig fer una entrada al bloc de gossos parlant del Hachiko. És un gran relat i una peli preciosa.

    ResponderEliminar
  2. Jo no coneixis la història fins que van fer la peli l'altre dia a tv3, i la veritat "pell de gallina"

    ResponderEliminar
  3. Que hermosa historia la de este perro, fiel a su amo... muy emocionatne!!

    ResponderEliminar


  4. I will forever be indebted to the great Doctor TAKUTA for fixing my broken marriage after my husband left me for his mistress for 3 months. I never believed in spells until my friend introduced me to him. At first, I was skeptical about him because I heard a lots about false spell casters but I put my doubts behind me for i was desperate to get my husband back and I did according to what he instructed me to do. Now my husband is back just within 48 hours of contacting him. I'm living happily with my husband again after 6 months of divorce and I will not rest till he's known all over the world. He's also specialize in money spells, lottery spells, sickness spells E.T.C. Get connected with Doctor Takuta now, his email is takutaspellalter@gmail.com or WhatsApp on +27788634102

    ResponderEliminar